Goedkope taxi naar het vliegveld

Goedkope taxi naar het vliegveld. Begin uw reis goed en zorg dat u op tijd, comfortabel en snel op het vliegveld aan komt. Bij Airport Taxi Limburg biedt u een goedkope taxi van en naar het vliegveld, zonder in te leveren op kwaliteit en service. Wij zijn een taxibedrijf met vele dienstjaren en kilometers op de teller en dat maakt ons een betrouwbare en aangename oplossing voor uw reis van A naar B. Bij Airport Taxi Limburg kunt u een goedkope taxi naar het vliegveld regelen in vele soorten en maten. Gaat u op reis met een groep mensen? Geen enkel probleem. Wij zorgen dat het busje op de gewenste tijd en plaats klaar staat. Dat personenvervoer midden in het leven staat blijkt wel uit het feit dat we ook trouw en rouwvervoer in ons dienstenpakket hebben.

U heeft de mogelijkheid om waar en wanneer dan ook uw taxivervoer naar het vliegveld online te reserveren.

Uw vakantie

Uw vakantie begint zodra u de voordeur achter u dicht trekt. Geen gesjouw met bagage, zoeken naar een parkeerplek en onnodig veel tijdsverlies en kosten aan een parkeerplaats. Wij brengen u naar de vertrekhal, zorgen voor uw bagage en indien gewenst begeleiden wij u naar de incheckbalie. Ook voor grotere groepen zorgt Airport Taxi Limburg voor een onbezorgde start van uw reis. Met Airport Taxi Limburg reist u altijd comfortabel met uw eigen prive taxi van en naar naar ieder gewenst vliegveld in binnen- en buitenland. Ook als u, of uw familie of relatie, alleen van de luchthaven afgehaald wilt worden staan wij graag voor u klaar.

U kunt direct online betalen middels credit-card of  iDeal. U ontvangt hierna tevens een bevestiging per e-mail. Onze klantenservice is tevens als onze taxiservice 24/7 beschikbaar en geeft graag antwoord op al uw vragen.

Onze partner Ahro Tax – Taxi Geleen Sittard