Veel gestelde vragen

Telefonische boekingen zijn bij ons natuurlijk mogelijk op het nummer: 06 22 33 45 66

Drie eenvoudige stappen:

1.Vul taxi je ritgegevens in:

Kies uw Ophaaladres, Luchthaven, aantal personen en Retourreis indien gewenst.

2.Vul uw vertrek gegevens

Vul uw vertrek gegevens in + Retour gegevens (indien van toepassing).

3.Boek uw taxi

Kies uw betaal optie en boek uw airport taxi.

Meteen na het boeken krijgt u van ons een boekingsbevestiging met alle details van uw reis.

Alle prijzen die op de website worden aangegeven zijn incl btw.

Ja, ons taxi’s rijden 24/7 het hele jaar door.

Bij ons kun je online boeken tot 48 uur voor vertrek.

Nee, u wordt altijd rechtstreeks naar uw bestemming gebracht in een taxi.

Ja, dat kan altijd. Er komt alleen een klein toeslag bij indien u twee ophaaladressen opgeeft.

Ja, alleonze taxi chauffeurs van Airport Taxi Limburg zijn in Nederland opgeleide taxichauffeurs. Zij spreken Nederlands en ten minste ook Engels of Duits.

Ja, zeker kunnen wij dat. Uw zult onze chauffeur dan aan treffen bij het Meeting Point van het desbetreffende vliegveld.

Kinderen zijn van harte welkom in onze taxi’s. Voor kleine kinderen kun je eventueel zelf een kinderzitje meenemen. vermeld dit even in het opmerkings formulier bij afrekenen. Wij nemen ze mee retour en slaan deze op voor uw.

Opvouwbare rolstoelen kunnen wij meenemen, dit kun je aangeven bij tijdens je airport taxi boeking.

Kinderstoeltjes moet er zelf voor zorgen?
Ja, die moet uw zelf meenemen, geef dit dan aan in het boekingsproces in het vakje “Vraag of opmerking ”. Zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Geen zorgen. Omdat u het juiste vluchtnummer heeft doorgegeven kunnen wij precies de vlucht in de gaten houden. Onze taxi zal dus gewoon op tijd voor u klaar staan.

Je kunt tijdens het boeken bij ‘Reisgegevens’ je vluchtnummer opgeven.

Ja wij hebben taxibusjes. Hierin kunnen tot maximaal 8 personen in één keer mee vervoerd worden.

Uw ontvangt direct na je boeking een voorlopige bevestiging van je geboekte airport taxi op het door uw aangegeven e-mailadres.

Als je een geldig e-mailadres hebt opgegeven, krijg je het boekings email binnen een uur na je reservering in je mailbox. Controleer ook je spamfolder. Is dit niet het geval geen probleem stuur ons even een email.

ls je een wijziging in datum of tijd, aantal personen, bagage of ophaallocatie wilt doorgeven, neem dan even contact op met ons op.

Wij begrijpen dat het keer kan gebeuren dat je een beetje later bent. Vandaar dat onze taxi’s verplicht zijn om tot tenminste 20 minuten na het afgesproken tijdstip op je te wachten. Ben je nog later neem dan even contact met ons op.

Onze Taxi chauffeurs zijn ervan op de hoogte dat ritten is geboekt en van tevoren is afgerekend. Ook op je orderbevestiging staat dat de rit al is afgerekend . Deze mag je dus altijd even laten zien als uw wilt aan de chauffeur.

Als je je airport taxi meer dan 48 uur voor vertrek annuleert, krijg je van ons het volledige bedrag terug. Je ontvangt dit bedrag binnen dertig dagen na je annulering op de bankrekening waar vandaan je geboekt hebt.

Ja zeker is dat mogelijk bij Airport Taxi Limburg. Neem dan per email of per telefoon contact met ons op.