Zoekt u een betrouwbare taxi naar het vliegveld?

Zoekt u een betrouwbare taxi naar het vliegveld ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij goed de weg naar, op en van de luchthavens. Wij vervoeren dagelijks tientallen tevreden reizigers van en naar het vliegveld. Onze chauffeurs staan 24/7, dag en nacht klaar om u zo snel en comfortabel mogelijk naar het vliegveld te brengen. Het maakt dus niet uit of u heel vroeg in de ochtend of juist heel laat op de avond een taxi nodig heeft. Wij staan voor u paraat.

Bagage

Heeft u veel bagage? Bestel dan een taxibus! Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Twijfelt u of u een kleine taxi of taxibus moet bestellen? Bel ons gerust en onze medewerkers adviseren u graag.

Uw vakantie begint zodra u de voordeur achter u dicht trekt. Geen gesjouw met bagage, zoeken naar een parkeerplek en onnodig veel tijdsverlies en kosten aan een parkeerplaats. Wij brengen u naar de vertrekhal, zorgen voor uw bagage en indien gewenst begeleiden wij u naar de incheckbalie.

Gaat u op reis met een groep mensen? Geen enkel probleem. Wij zorgen dat het busje op de gewenste tijd en plaats klaar staat.

U reist met uw eigen gezelschap of alleen; zoals u wenst. We bieden vervoer op maat naar de gekendste luchthavens in België, Nederland en Duitsland zoals je ziet.

B2B – Business

Maak een onvergetelijke indruk bij al je zakelijke klanten! In naam van je bedrijf ontvangen we je zakelijke relaties op luchthavens, evenementen, congressen of hotels en brengen ze naar hun eindbestemming.

Wat houdt de Airport Taxi Limburg airport service in?

Een chauffeur met taxi of taxibus brengt u op ieder willekeurig tijdstip comfortabel tot aan de vertrekhal van elke luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Geen stress, maar lekker ontspannen op reis.
Bij terugkomst staat uw chauffeur op u te wachten bij het afgesproken ontmoetingspunt. Wij volgen vooraf uw landingstijd via internet zodat uw chauffeur u snel weer veilig thuis kan brengen.

Boek je airport Taxi Voordelige online bij ons!