Met onze airportservice vervoeren wij u op tijd, comfortabel en veilig naar diverse vliegvelden.

Met onze airportservice vervoeren wij u op tijd, comfortabel en veilig naar diverse vliegvelden. Airport Taxi Limburg staat 24 uur per dag 7 dagen in de week voor je klaar. U heeft alle privacy tijdens de rit, omdat er geen andere passagiers worden opgehaald. Op deze manier kunt u zich op de weg naar een van deze bestemmingen toe al ontspannen. Goedkoop en voordelig luchthavenvervoer in comfortabele taxi’s, met een uitstekende chauffeur. Vlot en ontspannen naar het vliegveld. Airport Taxi Limburg hanteert vaste prijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

We zijn de goedkoopste vliegveld service in Limburg!
Uw reis of vakantie begint al vanaf het moment dat u in een van onze comfortabele luxe taxi’s stapt. We brengen u en uw bagage, alleen of samen met vrienden of familie, snel en veilig tot aan de vertrekhal. Natuurlijk halen we u ook graag weer op bij het vliegveld!

Airport Taxi Limburg is bekend met alle Vliegveld in Nederland, België en Duitsland. U kunt netjes uitstappen voor het vliegveld zodat u niet ver hoef te lopen. Ook helpt de chauffeur u graag een handje bij het uitladen van de baggage. Kortom Airport Taxi Limburg Staat altijd voor je klaar.

Wil je met de taxi?

Bereken van tevoren hoeveel je taxirit kost bij Airport Taxi Limburg.

Boek nu uw taxi

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Via info@airport-taxi-limburg.nl.

Naast het aanbieden van de dagelijkse ritten kunt u bij ons ook terecht voor uw airportservice. Met veel plezier brengen wij u naar het vliegveld van uw keuze in heel Europa. Daarbij is het mogelijk een breng- en haalservice te organiseren zodat wij u na het brengen ook kunnen ophalen op ieder gewenst tijdstip. Dit bieden wij u tegen een zeer aantrekkelijke prijs aan.

Plaats een reactie