Luchthavenvervoer voor zakelijk en particulieren klanten.

Luchthavenvervoer voor zakelijk en particulieren klanten.

Voor een representatief zakelijk onthaal op de luchthaven

Wanneer u zelf niet instaat bent om uw zakenpartners van de luchthaven op te halen, kunt u gebruik maken van het luchthavenvervoer van Airport taxi Limburg.. In dat geval wilt u natuurlijk dat zij een goede ontvangst krijgen, waarbij zij ook op een representatieve wijze worden verwelkomd als men aankomt op de luchthaven. Wij helpen u daar graag bij. Wij brengen en halen u op van diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Ontspannen thuiskomst na zakenreis of van een leuke vakantie, dan bent u op het juiste adres bij het luchthavenvervoer van airport taxi Limburg.

Komt u of één van uw werknemers terug van een zakenreis? Ook dan kunt u gebruik maken van de Airport taxi die u veilig terug naar huis of een hotel zal brengen.

Voordelen van luchthavenvervoer van airport taxi Limburg.

  • Gratis gebruik van de all-in service
  • Flesje water of frisdrank staat klaar
  • Op verzoek liggen enkele versnaperingen klaar
  • Persoonlijk onthaal door middel van naambordjes 
  • De chauffeur spreekt meerdere talen
  • De chauffeur is discreet
  • De chauffeur is representatief

Werkwijze van onze Airport service 

Een van onze chauffeurs rijdt u in de auto naar keuze naar de luchthaven toe. De chauffeur is altijd 10 min van te voren aanwezig bij u om rustig de bagage in de taxi te doen. Ondertussen houdt de chauffeur de actuele reisinformatie in de gaten, zodat hij op de hoogte is van eventuele wijzigingen in de vertrek tijden en de actuele stand op de weg. Als al u bagage in de taxi is gedaan zal de chauffeur met u vertrekken richting het vliegveld van waar u zal vertrekken.

Afzetten op het Vliegveld als u aan komt zal gebeuren voor de vertrek hal zodat u niet ver hoeft te lopen om in te checken.

Airport service van airport taxi Limburg is tevens inzetbaar voor het ophalen van personen op de luchthaven als u terug keert van uw zakenreis of vakantie.Wij brengen en halen u op van diverse luchthavens in Nederland, Belgie en Duitsland.

Interesse in onze aanpak? Boek hier makkelijk online u vliegveld taxi www.airport-taxi-Limburg.nl

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen met onze luxe vliegveld taxi’s 

De chauffeurs die rijden in onze vliegveld taxi’s worden geselecteerd op klantgerichtheid, discretie en rijvaardigheid. Het Luchthavenvervoer van airport taxi Limburg richt zich op alle aspecten met betrekking tot mobiliteit / chauffeursdiensten voor het luchthavenvervoer voor de zakelijke en particuliere klant. Voor een veilige en comfortabele reis, die begint voor u in een vliegveld taxi van airport taxi Limburg. Boek voordelig en makkelijk op onze site www.airport-taxi-Limburg.nl

Plaats een reactie