Taxi van of naar de luchthaven

Taxi van of naar de luchthaven

Airport Service nodig naar de luchthaven? Dan hoeft u niet langer een familielid of kennis lastig te vallen om u naar de luchthaven te brengen. Ook de stress om zelf te gaan rijden en op zoek te gaan naar een dure parkeerplaats is voorbij. AirPort taxi Limburg regelt uw airport service en zorgt ervoor dat uw vakantie begint vanaf uw voordeur. U wordt veilig, stipt en comfortabel vervoerd door één van onze ervaren taxi chauffeurs van onze AirPort service bij AirPort taxi Limburg.

Luchthavenvervoer op maat mij AirPort taxi Limburg.

Ook in de zakelijke wereld is AirPort taxi Limburg een vaste vervoerder voor zakelijke klanten en de particuliere klant. Voor bedrijven si het belangrijk dat de taxi op de afgesproken tijd aanwezig moet zijn. Ook is het verlenen van een hoogwaardige service van groot belang. Onze zakelijke chauffeurs doen er daarom alles aan om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Bent u op zoek naar luchthavenvervoer in het algemeen? Geen probleem! Bij AirPort taxi Limburg kunnen we uw gasten opwachten met een naambordje bij de meeting point of de gate, net wat u wilt. Alle klanten krijgen van ons een direct telefoonnummer zodat ze ons altijd kunnen bereiken. Betalen met credit card of rijden op rekening is bij ons ook geen punt boek uw luchthavenvervoer makkelijk online op onze site.

Vliegveld taxi naar Tal van vliegvelden in binnen en buitenland.

Anders dan de naam doet vermoeden, brengen wij u niet alleen naar Maastricht maar onze vliegveld taxi brengt u naar tal van vliegvelden, zoals vliegveld Schiphol, Eindhoven maar ook naar tal van binnen- en buitenlandse vliegvleden, zoals Zaventem Brussel, Dusseldorf, Frankfurt Weeze en andere vliegvelden in heel Europa. Kies voor de voordelige vliegveld taxi van airport taxi Limburg.

Vervoer naar vliegveld- en ván vliegveld 

Behalve uw vliegveld taxi naar het vliegveld verzorgen wij ook een eventuele retour rit voor als u terug komt van u vakantie of zakenreis.Geeft u de naam met het mobiele nummer van de passagier, het vluchtnummer, de aankomstdatum en aankomsttijd aan ons door bij de boeking die u makkelijk online op onze site doet. Dan staat één van onze representatieve chauffeurs, u of uw gasten op te wachten op de luchthaven. Ook als uw landingstijd van de geplande schematijd afwijkt, staan wij op tijd voor u klaar. Zo houden wij de vluchtgegevens gedurende uw vlucht continue in de gaten op eventuele aanpassingen of vertragingen. Bent u geïnteresseerd in een scherpe en boek dan makkelijk voordelig online op www.airport-taxi-Limburg.nl voor een taxi naar de luchthaven.

Aankomst op AirPort Schiphol

Als u aankomt op Schiphol, weten wij al dat u geland bent, omdat wij het vluchtnummer controleren. Vertragingen zijn dus geen probleem.  zodat u weet dat de chauffeur op u staat te wachten bij metingpoint. De tweede mogelijkheid is het opwachten bij de gate. Als de chauffeur u of de klanten heeft gevonden, rijdt hij meteen naar de plaats van bestemming.

Betaalmethode voor ons luchthavenvervoer.

Behalve contant afrekenen kunt u bij Airpor taxi Limburg ook betalen met uw creditcard. Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express. Per transactie betaalt u wel 3% extra aan creditcard kosten. Na de betaling krijgt u een betalingsbewijs mee, eventueel voor uw administratie. U kunt ook met de boeking online betalen zodat u tijdens de reis geen betaling meer hoeft te doen.

Plaats een reactie